top of page

 - 30 jaar ervaring | horeca & catering -

  Met beide ouders in de horeca kon het eigenlijk maar één kant op. Restaurants. Mooie wijnen. Catering. Events. Ervaring is verworven in grote hotels, Holland America Line, restaurants met Michelin-ster, maître d’hotel en sommelier. Tevens eigenaar van één van de 30 beste wijnwinkels van Nederland en vinoloog.

 Na ruim 20 jaar was er de mogelijkheid om voor zich zelf te beginnen waarbij zijn ervaring en flexibiliteit een meerwaarde is voor jullie evenement. Door afwisseling van verschillende werkplekken, evenementen en dagelijks nieuwe collega’s delen we ervaringen en nieuwe ideeën. Belangrijk daarbij is een mooie presentatie, met oog voor details zonder het overzicht te verliezen.

 

 Gastvrijheid is een natuurlijke invulling. Exclusiviteit, maar dan zonder flauwekul. Oprechte gastvrijheid met een eigen karakter, zonder poespas. Plezier in de samenwerking met een strakke voorbereiding en organisatie. Dat is de kern van een geslaagd evenement. Het betreft zowel de keuken als de bediening. Anders gezegd: Weg met de kroonluchters. Weg met de bediening die standaard-riedeltjes opdreunt. Weg met de zalfjes, schuimpjes en mousjes. Écht eten op je bord en écht leuke mensen in de bediening, proactief met verstand van zaken, passie en plezier in hun werk. Als aanspreekpunt voor jullie gasten, bedieningsteam en keukenbrigade zorgt hij ervoor dat het evenement slaagt. Antony is gewend om lange producties te draaien en daarbij geconcentreerd te blijven.

 

 Uiteraard wordt een mooie presentatie met oog voor details goed in de gaten gehouden zonder het grote geheel uit het oog te verliezen. Er wordt altijd een paar stappen vooruit gedacht. Zo zijn mogelijke problemen op tijd getackeld.

 

 

 

 

 Je kent het gevoel dat iets beter kan, anders kan en anders moet. Vaak lukt dit niet door vast geroeste patronen. Zelf proberen we daar doorheen te breken met een frisse kijk op zaken. Met goede samenwerking en overleg lukt het! 

 

 De oplossing ligt meestal voor het oprapen. Niet in nog harder werken en nog beter je best doen. Wel door het stellen van de juiste vragen, met 100% inzet en focues en positieve energie van het hele team om proactief de problemen aan te pakken en naar de beste oplossingen te zoeken door logisch na te denken. Zo wordt uw evenement succesvol afgerond en een blijvende herinnering.

 

- een frisse blik -

- track record -

Schermafbeelding 2020-05-05 om 23.11.02.
Schermafbeelding 2020-05-05 om 23.49.34.
Schermafbeelding 2020-05-05 om 23.30.02.
Schermafbeelding 2020-05-05 om 23.03.30.
Schermafbeelding 2020-05-05 om 23.20.16.
Schermafbeelding 2020-05-06 om 07.47.15.
Schermafbeelding 2020-05-05 om 23.17.35.
Schermafbeelding 2020-05-05 om 23.23.39.
Schermafbeelding 2020-05-05 om 23.28.21.
Schermafbeelding 2020-05-05 om 23.05.06.
Schermafbeelding 2020-05-05 om 23.06.33.
Schermafbeelding 2020-05-05 om 23.03.07.
Schermafbeelding 2020-05-06 om 09.07.01.
Schermafbeelding 2020-05-06 om 09.08.32.
Schermafbeelding 2020-05-05 om 23.35.28.
Schermafbeelding 2020-05-05 om 23.47.05.
Schermafbeelding 2020-05-05 om 23.37.32.
Schermafbeelding 2020-05-06 om 12.44.58.
bottom of page