top of page

 - testimonials -

Beste Ilse, mede dankzij jullie heb ik een prachtige avond mogen beleven. Hartelijk dank voor jullie zeer goede zorgen. Wil je ook Antony hartelijk danken voor zijn nauwlettend oog en zorgzaam zijn, voor Agnes en mij in het bijzonder.

Hartelijke groet, mede namens Agnes,
Sonja

- Diner Vondelkerk, 130 personen -

- Bistrot Neuf -

“Sinds een half jaar huurt Bistrot Neuf naar volle tevredenheid de kennis, expertise en het vakmanschap van Antony van der Moezel in.
Door zijn kunde en flexibele inzet is hij van toegevoegde waarde in ons bedrijf. Door zijn scherpe visie en frisse en heldere blik op de bedrijfsprocessen is hij regelmatig  in staat om oplossingen te bieden die binnen het huidige team anders over het hoofd gezien waren.
Meedenken met het bedrijf en met de gast. Dat is wat Bistrot Neuf zocht, en Antony ons biedt.”

Jan Grijspeere
 

- YEOH -

Na een paar jaar samenwerken met Antony is het voor mij altijd fijn te werken met iemand die oog voor detail heeft, kennis van wijnen en etiquette in huis heeft, goed vooruit kan denken, overzicht bewaart en rust creëert door middel van goede communicatie met de keuken en personeel.
Antony is een Pietje Precies en zeer stressbestendig.

Sebastiaan Nooten,

Eigenaar YEOH

- Compass Group -

Hi All,

Zojuist een telefoontje gehad van de Rabobank en de directie is laaiend enthousiast! Dit is het niveau waar ze naar op zoek waren.

Super gedaan.

Met vriendelijke groet,
Inge Oosterhoff | Business Consultant

- Cartier P.C. Hooftstraat -

At the PC yesterday everything was great. The team was wonderful, very pleasant, client oriented and helpful. Furthermore, Anthony was amazing to work with, very well organized and made everything possible. The food was also very good, nice flavours all together and nicely served.
 

 

- Huwelijk De Duif -

Beste mevrouw Lemmen en Antony van der Moezel,Langs deze weg willen wij jullie bedanken voor de fantastische middag en avond die jullie voor ons verzorgd hebben. Het was in een woord samengevat: Perfect! Alles klopte van begin tot het eind. Gastvrijheid. Voorkomendheid, verzorgd, aanwezig en toch bescheiden op de achtergrond. Ook het diner zeer smaakvol en mooi opgediend. Mijn speciale dank ook voor onze dieetgast waarbij voor iedere gang "speciale" bordjes zijn gemaakt en discreet geserveerd. We zijn zeer vereerd dat jullie er zoveel werk van hebben gemaakt.Hartelijke Groeten en graag tot ziens.Sonja Vijfvinkel.

bottom of page