top of page

 - party en eventmanager -

Huis Bartolotti 1.png

 Een organisatie werkt het beste met een duidelijke structuur en overleg waarbij alle teamleden betrokken zijn. Vanuit deze ervaring stuurt To-HO het team aan dat uw diner of event zo succesvol mogelijk laat verlopen.

 

 Grondige voorbereiding en altijd een paar stappen vooruit denken garandeert dat de aandacht tijdens de middag of avond volledig op de gast is gericht. Er is vanaf de eerste briefing een verbinding tussen alle betrokken partijen: sales en planning, gasten, opdrachtgever, keukenteam en servicemedewerkers. Uw evenement zal vlekkeloos verlopen en als zich onverhoopt toch een probleem voordoet wordt dit pro actief en geruisloos opgelost. Ik neem het graag voor u uit handen. Na het evenement neem ik graag de partij met jullie door voor mogelijke verbeterpunten om het de volgende keer weer net beter te zijn.

 - sommelier -

 Als liefhebber van bijzondere en mooie wijnen, opgeleid als vinoloog en gastronoom-sommelier in combinatie met talloze wijnreizen is er een gedegen wijnkennis. Heb een voorliefde voor niet alledaagse wijnen van bijzondere wijnboeren en weet dit in samenspraak met de chef te combineren en te vertalen naar een geslaagde wijn spijscombinaties.

 Tijdens diners, groot of klein worden alle wijnen voor jullie gasten gekeurd zodat ook dit aspect tot in de puntjes is geregeld.

Keuren kasteel de Haar.png
bottom of page